Обръщане на прозорци

Обръщането на прозорци е строително-ремонтна дейност, която се налага след поставяне на нова дограма. Налага се външно и вътрешно обръщане, защото винаги се нарушава облика на стените.

Нашата фирма Ви предлага качествена услуга, която ще предаде вид около прозорците, който с нищо не се различава от интериора и екстериора на стените, на които са поставени новите прозорци.

Работим с най-новите и подходящи материали за външно и вътрешно обръщане на прозорци и врати, както и с опитни професионалисти. Нашите майстори имат опит в използването на материалите, технологиите за работа с тях, както и използването на най-подходящите инструменти.

Обръщането на прозорците е задължително мероприятие, за да бъде смяната им ефикасна. За да се постигне добра топлоизолация за външно обръщане се използват подходящи материали. За вътрешно обръщане обикновено се използва гипсокартон и лепило. Обръщането на прозорци е наложително, защото след поставянето на новите прозорци гледката е непривлекателна – накъдрени ръбове в резултат на разбиването на старата дограма, монтажна пяна навсякъде около самите профили.

За да се радвате на красота и уют във Вашето жилище, може да се свържете с нас чрез посочените в сайта контакти. Ние ще Ви предложим най-добрите материали, за да сте доволни от услугата ни. Ще направим най-доброто за Вас, защото Вие ще споделите неочаквано добрите резултати с Ваши приятели, а това е награда на положения от нашите майстори труд.

За да сте завършили смяната на дограмата – прозорци и врати – е необходимо само да се свържете с нас.